Over ons

Wij zijn Eddy en Aline, uit Friesland, en weten hoe belangrijk het is een flinke dosis vitamine D te pakken in de zomer.

23 jaar geleden kochten we ons huis in Zuid – Frankrijk om hier zelf de vakanties door te brengen. We vonden het jammer dat het zo veel leegstond in de prachtige streek “Languedoc” en besloten om meer gasten gelukkig te maken en te gaan verhuren.
Waarom dit huis gekocht? Rustige ligging, geen doorgaand verkeer, VRIJHEID, aan het einde van een weggetje en aan de rand van de natuur met Buxus, Brem en wilde Orchideeën. Ultieme rust en zaligheid.
Welkom bij Eddy en Aline Geurtsen.

Hieronder kun je lezen wat een aantal gasten vonden!

Wij zijn altijd bereikbaar voor jullie om te verzekeren dat jullie een toptijd tegemoet gaan! Zie hier enkele reviews over ons:

Ingrid, stel. Gaf in juli 2019 gemiddeld een 9,0 

Wat een prachtig rustige plek met een tuin die liefde uitstraalt. In huis is werkelijk alles aanwezig, van Nederlandse TV t/m een keukenmachine. Chapeau!

Esther, stel. Gaf in april 2019 gemiddeld een 8,4 

Heerlijk rustig, ligging is top. Bij de rivier, aan wijngaard. Overal zitjes. We waren te vroeg in het seizoen voor t zwembad. Alles is verder aanwezig. In gastenverblijf mist alleen een toilet waardoor je altijd naar binnen moet ook s’nachts. We hebben heerlijke 2 weken gehad.

S, stel. Gaf in april 2019 gemiddeld een 9,9 

Prachtige plek. Wederom heerlijke tijd gehad!